http://www.heinleinsociety.org/thsnexus/

Feedback
http://www.heinleinsociety.org/thsnexus/viewtopic.php?f=28&t=802
Page 2 of 3

Author:  RobertWFranson [ Sat Oct 23, 2010 6:47 pm ]
Post subject:  Re: Feedback

Weird. The index names using Safari and Firefox are just barely legible after cranking the page magnification to max. iCab's magnification works differently, so by the time the words are large enough to see, they also fall behind the box below.

The posting date does visually pop-out nicely: much improved!

Author:  ForumAdmin [ Mon Oct 25, 2010 3:11 am ]
Post subject:  Re: Feedback

An interesting time. I have been able to reset the system headers correctly, however, any attempt to change the posting time display repeats the original problem, a Black header and unreadable index line.

Will have to do more research before attempting again.

My apologies for the inconvenience. Thanks for your patience.

David Wright
Forum Administrator

Author:  RobertWFranson [ Mon Oct 25, 2010 7:03 am ]
Post subject:  Re: Feedback

Well, it looks good now, via Safari. Posting date is bold red, while NexusForum header is clear and index line easily readable.

Author:  JusTin [ Tue Oct 26, 2010 7:47 am ]
Post subject:  Re: Feedback

That emboldened post date only appears to be in the default style. I was set to that when I logged on today (I usually use Getaway Green). I set myself back to Green and found no bold.

I'm not calling for it, either, just wanted you to know in case you thought it carried through to all styles.

Author:  RobertWFranson [ Tue Oct 26, 2010 8:26 am ]
Post subject:  Re: Feedback

Odd. The driving software here seems finical. But I am quite familiar with programming languages wherein the addition or deletion of a hyphen (for instance) can generate several thousand compilation errors where there were none before. And so on.

Author:  ForumAdmin [ Tue Oct 26, 2010 8:53 am ]
Post subject:  Re: Feedback

JusTin wrote:
That emboldened post date only appears to be in the default style. I was set to that when I logged on today (I usually use Getaway Green). I set myself back to Green and found no bold.

I'm not calling for it, either, just wanted you to know in case you thought it carried through to all styles.


I was aware of the no-bold in Green, but I have had so much luck in screwing up the pages, that I don't want at this time to try to make any further changes. I have set up a test forum on my own personal website where I will be trying out all changes before trying to propagate them here.

Thanks for everyone's patience and thanks to Jim for his help in straightening out the mess.

David Wright
Forum Administrator

Author:  ForumAdmin [ Tue Oct 26, 2010 8:55 am ]
Post subject:  Re: Feedback

RobertWFranson wrote:
Odd. The driving software here seems finical. But I am quite familiar with programming languages wherein the addition or deletion of a hyphen (for instance) can generate several thousand compilation errors where there were none before. And so on.


How well I know. I recall a time some 30 years ago when I spent a week trying to track down a problem in RPG. It was a single control character that prevented my sorts from working properly.

David

Author:  JamesGifford [ Tue Oct 26, 2010 9:05 am ]
Post subject:  Re: Feedback

Like most complex online-ware these days, phpBB is mostly straightforward HTML/CSS code. That's the simple part. The problem is that it assembles the bits on the fly and the dynamic pages can develop horrendous flaws from a single unintended code error.

I think you can cut and paste that one definition from one theme to the other without a crisis, David. After all, we have to keep the *ahem* Green Party happy, too. :)

Author:  ForumAdmin [ Tue Oct 26, 2010 3:48 pm ]
Post subject:  Re: Feedback

Finally! Got the Green working with bold posting-date. If you were previously on green and got switched back to blue, my apologies. You can reset it now to green.

Please don't hesitate to let me know if there are any other problems.

David

Author:  ForumAdmin [ Wed Oct 27, 2010 6:09 pm ]
Post subject:  Re: Feedback

As you can see, I have added the Heinlein Society Logo to the Forum webpages. I hope that you like it.

If there are any problems, don't hesitate to let me know.

If you don't see the logos immediately, refresh your browser, or clear your cache.

David Wright
Forum Administrator

Page 2 of 3 All times are UTC - 8 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/